Nutriční hodnoty (Jáhly se švestkami)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 8 202 kJ / 1 960 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 71,94 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 44,44 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 27,50 g |
Tuky | 43,18 g |
– nasycené | 14,76 g |
– nenasycené | 20,60 g |
–– mononenasycené | 13,15 g |
–– polynenasycené | 7,45 g |
––– omega 3 | 0,23 g |
Vláknina | 20,00 g |
Cholesterol | 825 mg |
Sodík | 531 mg |
Sůl | 1,21 g |
Sacharidy | 311,00 g |
– cukry | 131,40 g |
––– laktóza | 26,40 g |
Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
---|---|---|
250 g 250 g jáhel | Jáhly | 250 g |
0,5 l 0,5 l mléka | Mléko kravské polotučné 1,5% | 500 ml |
2 2 vejce | Vejce slepičí | 140 g |
4 lžíce 4 lžíce cukru | Cukr bílý | 100 g |
citrónová kůra | Citronová kúra čerstvá | |
sůl | Sůl mořská | |
švestky nebo švestkový kompot | Švestky čerstvé | |
0,5 dl 0,5 dl smetany | Smetana kravská sladká 12% | 50 ml |
1 1 vejce | Vejce slepičí | 70 g |