Nutriční hodnoty (Rarášci s hříbky)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 3
Energie | 4 597 kJ / 1 099 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 99,75 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 92,75 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 7,00 g |
Tuky | 40,06 g |
– nasycené | 11,40 g |
– nenasycené | 22,62 g |
–– mononenasycené | 17,77 g |
–– polynenasycené | 4,85 g |
––– omega 3 | 1,00 g |
Vláknina | 15,00 g |
Cholesterol | 445 mg |
Sodík | 574 mg |
Sůl | 2,11 g |
Sacharidy | 77,28 g |
– cukry | 2,58 g |
––– laktóza | 0,08 g |
Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
---|---|---|
400 g 400 g vepřové kýty | Vepřová kýta | 400 g |
250 g 250 g tvrdších hříbků | Hřib čerstvý | 250 g |
1 1 vejce | Vejce slepičí | 70 g |
1 lžíce 1 lžíce oleje | Olej řepkový | 11 ml |
2 lžíce 2 lžíce worcesteru | Worcestrová omáčka | 30 ml |
5 lžic 5 lžic Solamylu | Bramborový škrob | 75 g |
1 plátek 1 plátek másla o síle 1,5 cm | Máslo kravské | 10 g |
sůl | Sůl mořská | |
mletý pepř (podle potřeby) | Pepř černý mletý | |
olej na smažení | Olej řepkový | |
lístky lístky petrželky na posypání | Petržel nať čerstvá |