Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Nutriční hodnoty (Rarášci s hříbky)

Celý recept

Hodnoty jsou přibližné

Porce 3

Energie4 597 kJ /
1 099 kcal
Bílkoviny99,75 g
– z toho živočišné bílkoviny92,75 g
– z toho rostlinné bílkoviny7,00 g
Tuky40,06 g
– nasycené11,40 g
– nenasycené22,62 g
–– mononenasycené17,77 g
–– polynenasycené4,85 g
––– omega 31,00 g
Vláknina15,00 g
Cholesterol 445 mg
Sodík 574 mg
Sůl2,11 g
Sacharidy77,28 g
– cukry2,58 g
––– laktóza0,08 g
Zapsaná surovina v receptu Surovina pro výpočet Množství
400 g 400 g vepřové kýty Vepřová kýta 400 g
250 g 250 g tvrdších hříbků Hřib čerstvý 250 g
1 1 vejce Vejce slepičí 70 g
1 lžíce 1 lžíce oleje Olej řepkový 11 ml
2 lžíce 2 lžíce worcesteru Worcestrová omáčka 30 ml
5 lžic 5 lžic Solamylu Bramborový škrob 75 g
1 plátek 1 plátek másla o síle 1,5 cm Máslo kravské 10 g
sůl Sůl mořská
mletý pepř (podle potřeby) Pepř černý mletý
olej na smažení Olej řepkový
lístky lístky petrželky na posypání Petržel nať čerstvá

Pro výpočet se použijí pouze suroviny se zadaným množstvím.