Nutriční hodnoty (Zelný salát v letní variaci)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 4 481 kJ / 1 071 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 27,06 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 0,00 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 27,06 g |
Tuky | 46,20 g |
– nasycené | 7,01 g |
– nenasycené | 38,54 g |
–– mononenasycené | 31,63 g |
–– polynenasycené | 6,90 g |
––– omega 3 | 0,12 g |
Vláknina | 49,68 g |
Cholesterol | 0 mg |
Sodík | 265 mg |
Sůl | 0,00 g |
Sacharidy | 111,89 g |
– cukry | 72,00 g |
––– laktóza | 0,00 g |
Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
---|---|---|
1/2 hlávky 1/2 hlávky mladého zelí | Zelí bílé čerstvé | 1500 g |
3 3 rajčata | Rajče červené čerstvé | 180 g |
2 2 jablka | Jablko čerstvé | 300 g |
1 1 bílá cibule | Cibule čerstvá | |
šťáva z 1/2 citrónu | Šťáva z citrónu | |
sůl, pepř a tymián podle chuti | Tymián sušený | |
4 lžíce 4 lžíce olivového oleje | Olej olivový | 44 ml |
3 lžíce 3 lžíce vinného octa | Ocet vinný bílý | 60 ml |
1 lžička 1 lžička cukru krupice | Cukr bílý | 5 g |