Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Nutriční hodnoty (Zelný salát v letní variaci)

Celý recept

Hodnoty jsou přibližné

Energie4 481 kJ /
1 071 kcal
Bílkoviny27,06 g
– z toho živočišné bílkoviny0,00 g
– z toho rostlinné bílkoviny27,06 g
Tuky46,20 g
– nasycené7,01 g
– nenasycené38,54 g
–– mononenasycené31,63 g
–– polynenasycené6,90 g
––– omega 30,12 g
Vláknina49,68 g
Cholesterol 0 mg
Sodík 265 mg
Sůl0,00 g
Sacharidy111,89 g
– cukry72,00 g
––– laktóza0,00 g
Zapsaná surovina v receptu Surovina pro výpočet Množství
1/2 hlávky 1/2 hlávky mladého zelí Zelí bílé čerstvé 1500 g
3 3 rajčata Rajče červené čerstvé 180 g
2 2 jablka Jablko čerstvé 300 g
1 1 bílá cibule Cibule čerstvá
šťáva z 1/2 citrónu Šťáva z citrónu
sůl, pepř a tymián podle chuti Tymián sušený
4 lžíce 4 lžíce olivového oleje Olej olivový 44 ml
3 lžíce 3 lžíce vinného octa Ocet vinný bílý 60 ml
1 lžička 1 lžička cukru krupice Cukr bílý 5 g

Pro výpočet se použijí pouze suroviny se zadaným množstvím.