Nutriční hodnoty (Bublanina s jablíčky a borůvkami)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 15 719 kJ / 3 757 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 82,08 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 47,35 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 34,73 g |
Tuky | 209,02 g |
– nasycené | 117,06 g |
– nenasycené | 77,49 g |
–– mononenasycené | 66,92 g |
–– polynenasycené | 10,57 g |
––– omega 3 | 1,06 g |
Vláknina | 9,23 g |
Cholesterol | 1,81 g |
Sodík | 536 mg |
Sůl | 1,13 g |
Sacharidy | 382,28 g |
– cukry | 174,55 g |
––– laktóza | 5,28 g |
Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
---|---|---|
200 g 200 g másla | Máslo kravské | 200 g |
150 g 150 g cukru krystal | Cukr bílý | 150 g |
vanilkový cukr | Cukr vanilkový | |
5 5 vajec | Vejce slepičí | 350 g |
300 g 300 g hladké mouky | Mouka pšeničná hladká | 300 g |
prášek do pečiva | Kypřící prášek | |
75 ml 75 ml mléka | Mléko kravské polotučné 1,5% | 75 ml |
3 lžíce 3 lžíce pomerančové šťávy | Šťáva z pomeranče | 45 ml |
celá oloupaná jablka | Jablko čerstvé | |
borůvky (brusinky) | Borůvky čerstvé |