Nutriční hodnoty (Houbový krém s vínem)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 4
Energie | 8 155 kJ / 1 949 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 19,35 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 13,14 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 6,22 g |
Tuky | 162,05 g |
– nasycené | 98,50 g |
– nenasycené | 57,60 g |
–– mononenasycené | 49,18 g |
–– polynenasycené | 8,42 g |
––– omega 3 | 1,02 g |
Vláknina | 12,33 g |
Cholesterol | 867 mg |
Sodík | 135 mg |
Sůl | 0,32 g |
Sacharidy | 49,87 g |
– cukry | 26,85 g |
––– laktóza | 6,85 g |
Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
---|---|---|
200 g 200 g hub | Hřib čerstvý | 200 g |
50 - 100 g 50 - 100 g másla | Máslo kravské | 75 g |
2 2 jarní cibulky | Cibulka jarní čerstvá | |
300 ml 300 ml dezertního vína (Madeira) | Víno červené sladké | 300 ml |
500 ml 500 ml zeleninového vývaru | Vývar zeleninový | 500 ml |
250 ml 250 ml šlehačky | Šlehačka 35% | 250 ml |
2 2 žloutky | Vaječný žloutek | 46 g |
sůl | Sůl mořská | |
pepř | Pepř černý | |
petrželka | Petržel nať čerstvá |