Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Nutriční hodnoty (Houbový krém s vínem)

Celý recept

Hodnoty jsou přibližné

Porce 4

Energie8 155 kJ /
1 949 kcal
Bílkoviny19,35 g
– z toho živočišné bílkoviny13,14 g
– z toho rostlinné bílkoviny6,22 g
Tuky162,05 g
– nasycené98,50 g
– nenasycené57,60 g
–– mononenasycené49,18 g
–– polynenasycené8,42 g
––– omega 31,02 g
Vláknina12,33 g
Cholesterol 867 mg
Sodík 135 mg
Sůl0,32 g
Sacharidy49,87 g
– cukry26,85 g
––– laktóza6,85 g
Zapsaná surovina v receptu Surovina pro výpočet Množství
200 g 200 g hub Hřib čerstvý 200 g
50 - 100 g 50 - 100 g másla Máslo kravské 75 g
2 2 jarní cibulky Cibulka jarní čerstvá
300 ml 300 ml dezertního vína (Madeira) Víno červené sladké 300 ml
500 ml 500 ml zeleninového vývaru Vývar zeleninový 500 ml
250 ml 250 ml šlehačky Šlehačka 35% 250 ml
2 2 žloutky Vaječný žloutek 46 g
sůl Sůl mořská
pepř Pepř černý
petrželka Petržel nať čerstvá

Pro výpočet se použijí pouze suroviny se zadaným množstvím.