Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Nutriční hodnoty (Letní rajčatový salát s okurkou a ředkvičkami)

Celý recept

Hodnoty jsou přibližné

Energie1 374 kJ /
328 kcal
Bílkoviny20,60 g
– z toho živočišné bílkoviny17,36 g
– z toho rostlinné bílkoviny3,24 g
Tuky15,84 g
– nasycené3,75 g
– nenasycené7,40 g
–– mononenasycené5,71 g
–– polynenasycené1,69 g
––– omega 30,06 g
Vláknina5,76 g
Cholesterol 518 mg
Sodík 224 mg
Sůl0,42 g
Sacharidy23,00 g
– cukry18,00 g
––– laktóza0,00 g
Zapsaná surovina v receptu Surovina pro výpočet Množství
6 6 rajčat Rajče červené čerstvé 360 g
1 1 okurka salátová na plátky pokrájená Okurka salátová čerstvá
4 4 ředkvičky na plátky pokrájené Ředkvička čerstvá
2 2 vejce - uvařená natvrdo Vejce slepičí 140 g
sůl Sůl mořská
pepř Pepř černý
olivový olej Olej olivový
citronová šťáva Šťáva z citrónu
1 1 šalotka Šalotka čerstvá
1 1 zakysaná smetana Smetana kravská zakysaná 12%

Pro výpočet se použijí pouze suroviny se zadaným množstvím.