Nutriční hodnoty (Letní rajčatový salát s okurkou a ředkvičkami)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 1 374 kJ / 328 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 20,60 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 17,36 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 3,24 g |
Tuky | 15,84 g |
– nasycené | 3,75 g |
– nenasycené | 7,40 g |
–– mononenasycené | 5,71 g |
–– polynenasycené | 1,69 g |
––– omega 3 | 0,06 g |
Vláknina | 5,76 g |
Cholesterol | 518 mg |
Sodík | 224 mg |
Sůl | 0,42 g |
Sacharidy | 23,00 g |
– cukry | 18,00 g |
––– laktóza | 0,00 g |
Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
---|---|---|
6 6 rajčat | Rajče červené čerstvé | 360 g |
1 1 okurka salátová na plátky pokrájená | Okurka salátová čerstvá | |
4 4 ředkvičky na plátky pokrájené | Ředkvička čerstvá | |
2 2 vejce - uvařená natvrdo | Vejce slepičí | 140 g |
sůl | Sůl mořská | |
pepř | Pepř černý | |
olivový olej | Olej olivový | |
citronová šťáva | Šťáva z citrónu | |
1 1 šalotka | Šalotka čerstvá | |
1 1 zakysaná smetana | Smetana kravská zakysaná 12% |