Nutriční hodnoty (Vaječná polenta s rajčaty po provensálsku)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 1 410 kJ / 337 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 16,70 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 15,48 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 1,22 g |
Tuky | 21,28 g |
– nasycené | 5,29 g |
– nenasycené | 13,55 g |
–– mononenasycené | 11,45 g |
–– polynenasycené | 2,10 g |
––– omega 3 | 0,06 g |
Vláknina | 2,07 g |
Cholesterol | 271 mg |
Sodík | 189 mg |
Sůl | 0,41 g |
Sacharidy | 18,62 g |
– cukry | 16,55 g |
––– laktóza | 9,80 g |
Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
---|---|---|
1 lžice 1 lžice olivového oleje | Olej olivový | 11 ml |
2 2 jarní cibulky | Cibulka jarní čerstvá | |
2 2 vodnatější rajčata | Rajče červené čerstvé | 120 g |
1 lžíce 1 lžíce rajčatové passaty | Pyré z červených rajčat | 15 g |
200 ml 200 ml mléka | Mléko kravské polotučné 1,5% | 200 ml |
4 lžíce 4 lžíce kukuřičné krupice | Krupice kukuřičná hrubá | |
provensálské koření | Provensálské koření | |
růžová sůl | Sůl mořská | |
1 1 vejce | Vejce slepičí | 70 g |