Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Nutriční hodnoty (Vaječná polenta s rajčaty po provensálsku)

Celý recept

Hodnoty jsou přibližné

Energie1 410 kJ /
337 kcal
Bílkoviny16,70 g
– z toho živočišné bílkoviny15,48 g
– z toho rostlinné bílkoviny1,22 g
Tuky21,28 g
– nasycené5,29 g
– nenasycené13,55 g
–– mononenasycené11,45 g
–– polynenasycené2,10 g
––– omega 30,06 g
Vláknina2,07 g
Cholesterol 271 mg
Sodík 189 mg
Sůl0,41 g
Sacharidy18,62 g
– cukry16,55 g
––– laktóza9,80 g
Zapsaná surovina v receptu Surovina pro výpočet Množství
1 lžice 1 lžice olivového oleje Olej olivový 11 ml
2 2 jarní cibulky Cibulka jarní čerstvá
2 2 vodnatější rajčata Rajče červené čerstvé 120 g
1 lžíce 1 lžíce rajčatové passaty Pyré z červených rajčat 15 g
200 ml 200 ml mléka Mléko kravské polotučné 1,5% 200 ml
4 lžíce 4 lžíce kukuřičné krupice Krupice kukuřičná hrubá
provensálské koření Provensálské koření
růžová sůl Sůl mořská
1 1 vejce Vejce slepičí 70 g

Pro výpočet se použijí pouze suroviny se zadaným množstvím.