Nutriční hodnoty (Špagety po janovsku)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 6 520 kJ / 1 558 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 46,40 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 0,00 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 46,40 g |
Tuky | 31,30 g |
– nasycené | 1,70 g |
– nenasycené | 20,60 g |
–– mononenasycené | 7,30 g |
–– polynenasycené | 13,30 g |
––– omega 3 | 0,27 g |
Vláknina | 33,10 g |
Cholesterol | 0 mg |
Sodík | 880 mg |
Sůl | 1,83 g |
Sacharidy | 256,20 g |
– cukry | 15,60 g |
––– laktóza | 0,00 g |
Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
---|---|---|
300 g 300 g malých (nových) brambor | Brambor zimní | 300 g |
300 g 300 g špaget | Špagety pšeničné | 300 g |
200 g 200 g zelených fazolových lusků | Fazolky čerstvé | 200 g |
4 lžíce 4 lžíce bazalkového pesta | Pesto bazalkové | 60 g |
sůl | Sůl mořská | |
pepř | Pepř černý | |
olivový olej | Olej olivový | |
čerstvé lístky lístky bazalky | Bazalka čerstvá |