Nutriční hodnoty (Sebraný letní salát)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 2 127 kJ / 508 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 11,28 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 9,00 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 2,28 g |
Tuky | 43,64 g |
– nasycené | 12,18 g |
– nenasycené | 31,10 g |
–– mononenasycené | 26,76 g |
–– polynenasycené | 4,33 g |
––– omega 3 | 0,12 g |
Vláknina | 5,97 g |
Cholesterol | 54 mg |
Sodík | 1,21 g |
Sůl | 3,00 g |
Sacharidy | 16,37 g |
– cukry | 7,64 g |
––– laktóza | 0,90 g |
Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
---|---|---|
1/2 1/2 okurky hadovky | Okurka salátová čerstvá | |
1 1 zelená paprika | Paprika zelená čerstvá | |
1 1 velké rajče | Rajče červené čerstvé | 60 g |
3 stroužky 3 stroužky česneku | Česnek čerstvý | 21 g |
1 1 malá cuketka | ||
1/2 1/2 červené cibule | Cibule červená čerstvá | 34.5 g |
1 1 bílá cibule | Cibule čerstvá | |
olivy plněné papričkou | Olivy čerstvé zralé | |
3 lžičky 3 lžičky octa | Ocet lihový | 15 ml |
3 lžičky 3 lžičky citronové šťávy | Šťáva z citrónu | 15 ml |
3 lžíce 3 lžíce olivového oleje | Olej olivový | 33 ml |
60 g 60 g sýra feta | Sýr feta | 60 g |
sůl | Sůl mořská | |
pepř | Pepř černý | |
směs salátového koření | Provensálské koření | |
vejce natvrdo | Vejce slepičí |