Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Nutriční hodnoty (Vietnamské vepřové závitky v čínském zelí)

Celý recept

Hodnoty jsou přibližné

Energie5 440 kJ /
1 300 kcal
Bílkoviny46,34 g
– z toho živočišné bílkoviny36,25 g
– z toho rostlinné bílkoviny10,09 g
Tuky75,28 g
– nasycené19,75 g
– nenasycené39,47 g
–– mononenasycené32,06 g
–– polynenasycené7,41 g
––– omega 30,34 g
Vláknina5,79 g
Cholesterol 115 mg
Sodík 198 mg
Sůl0,39 g
Sacharidy107,20 g
– cukry7,28 g
––– laktóza0,00 g
Zapsaná surovina v receptu Surovina pro výpočet Množství
250 g 250 g libového bůčku nebo mletého vepřového masa Vepřový bok 250 g
1/2 hrnku 1/2 hrnku rýže Rýže bílá 125 g
4 4 houby (shitake, jidášovo ucho nebo žampiony) Jidášovo ucho čerstvé
2 2 jarní cibulky Cibulka jarní čerstvá
2 stroužky 2 stroužky česneku Česnek čerstvý 14 g
1 1 mrkev Mrkev čerstvá 50 g
čerstvý zázvor Zázvor čerstvý
1 1 chilli papričku čerstvou nebo sušenou Chilli paprička čerstvá
3 stonky 3 stonky čerstvého vietnamského nebo našeho koriandru
1 lžička 1 lžička sezamového pleje
1 1 polévková lžíce rybí omáčky Rybí omáčka
1 1 polévková lžíce sojové omáčky Sójová omáčka Tamari
1 1 polévková lžíce rýžového octa Ocet rýžový
menší hlávku čínského zelí Zelí čínské čerstvé
3 lžíce 3 lžíce hoisin omáčky
1 lžíce 1 lžíce vody Voda 18 ml
1 lžíce 1 lžíce slunečnicového oleje.

Pro výpočet se použijí pouze suroviny se zadaným množstvím.