Nutriční hodnoty (Vietnamské vepřové závitky v čínském zelí)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 5 440 kJ / 1 300 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 46,34 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 36,25 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 10,09 g |
Tuky | 75,28 g |
– nasycené | 19,75 g |
– nenasycené | 39,47 g |
–– mononenasycené | 32,06 g |
–– polynenasycené | 7,41 g |
––– omega 3 | 0,34 g |
Vláknina | 5,79 g |
Cholesterol | 115 mg |
Sodík | 198 mg |
Sůl | 0,39 g |
Sacharidy | 107,20 g |
– cukry | 7,28 g |
––– laktóza | 0,00 g |
Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
---|---|---|
250 g 250 g libového bůčku nebo mletého vepřového masa | Vepřový bok | 250 g |
1/2 hrnku 1/2 hrnku rýže | Rýže bílá | 125 g |
4 4 houby (shitake, jidášovo ucho nebo žampiony) | Jidášovo ucho čerstvé | |
2 2 jarní cibulky | Cibulka jarní čerstvá | |
2 stroužky 2 stroužky česneku | Česnek čerstvý | 14 g |
1 1 mrkev | Mrkev čerstvá | 50 g |
čerstvý zázvor | Zázvor čerstvý | |
1 1 chilli papričku čerstvou nebo sušenou | Chilli paprička čerstvá | |
3 stonky 3 stonky čerstvého vietnamského nebo našeho koriandru | ||
1 lžička 1 lžička sezamového pleje | ||
1 1 polévková lžíce rybí omáčky | Rybí omáčka | |
1 1 polévková lžíce sojové omáčky | Sójová omáčka Tamari | |
1 1 polévková lžíce rýžového octa | Ocet rýžový | |
menší hlávku čínského zelí | Zelí čínské čerstvé | |
3 lžíce 3 lžíce hoisin omáčky | ||
1 lžíce 1 lžíce vody | Voda | 18 ml |
1 lžíce 1 lžíce slunečnicového oleje. |