Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Nutriční hodnoty (Pappardelle s hříbkovo-smetanovou omáčkou)

Celý recept

Hodnoty jsou přibližné

Porce 2

Energie8 277 kJ /
1 978 kcal
Bílkoviny35,72 g
– z toho živočišné bílkoviny6,55 g
– z toho rostlinné bílkoviny29,17 g
Tuky117,48 g
– nasycené62,94 g
– nenasycené50,83 g
–– mononenasycené42,31 g
–– polynenasycené8,52 g
––– omega 30,91 g
Vláknina8,48 g
Cholesterol 235 mg
Sodík 864 mg
Sůl2,20 g
Sacharidy190,67 g
– cukry18,64 g
––– laktóza6,00 g
Zapsaná surovina v receptu Surovina pro výpočet Množství
hrst hrst nakrájených čerstvých nebo sušených hříbků
200 g 200 g smetany ke šlehání (1 kelímek) Smetana kravská sladká 30% 200 ml
50 g 50 g anglické slaniny Anglická slanina 50 g
1 lžíce 1 lžíce olivového oleje Olej olivový 11 ml
1 1 šalotka nebo menší cibule Šalotka čerstvá
1 stroužek 1 stroužek česneku Česnek čerstvý 7 g
sůl Sůl mořská
pepř Pepř černý
1 lžička 1 lžička Knorr kuřecího sušeného vývaru - nemusí být Vývar masový
na posyp strouhaný parmazán a petrželka Parmezán
250 ml 250 ml hladké mouky Mouka pšeničná hladká 250 g
vejce Vejce slepičí
lžíce lžíce oleje Olej řepkový
vodu kolik pojme mouka Mouka pšeničná hladká
+ mouka na podsyp Mouka pšeničná hladká

Pro výpočet se použijí pouze suroviny se zadaným množstvím.