Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Nutriční hodnoty (Houbová roláda jako příloha i samostatné jídlo)

Celý recept

Hodnoty jsou přibližné

Energie4 745 kJ /
1 134 kcal
Bílkoviny68,47 g
– z toho živočišné bílkoviny68,47 g
– z toho rostlinné bílkoviny0,00 g
Tuky85,74 g
– nasycené23,02 g
– nenasycené51,85 g
–– mononenasycené39,49 g
–– polynenasycené12,36 g
––– omega 32,89 g
Vláknina0,00 g
Cholesterol 1,13 g
Sodík 2,02 g
Sůl5,55 g
Sacharidy22,15 g
– cukry9,75 g
––– laktóza9,75 g
Zapsaná surovina v receptu Surovina pro výpočet Množství
3 3 velké hrsti čerstvých nakrájených lesních hub ( nebo přiměřené množství mražených či zavařených ve vlastní šťávě) Hřib čerstvý
4 4 vejce Vejce slepičí 280 g
3 PL 3 PL oleje Olej řepkový 33 ml
cca hrnek hrnek polohrubé mouky Mouka pšeničná polohrubá
zelená petrželka Petržel nať čerstvá
lžička lžička soli Sůl mořská
1 1 prášek do pečiva Kypřící prášek 12 g
150 g 150 g sýra ( niva, gouda, hermelín...) Sýr kravský tvrdý 30% 150 g

Pro výpočet se použijí pouze suroviny se zadaným množstvím.