Nutriční hodnoty (Houbová roláda jako příloha i samostatné jídlo)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 4 745 kJ / 1 134 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 68,47 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 68,47 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 0,00 g |
Tuky | 85,74 g |
– nasycené | 23,02 g |
– nenasycené | 51,85 g |
–– mononenasycené | 39,49 g |
–– polynenasycené | 12,36 g |
––– omega 3 | 2,89 g |
Vláknina | 0,00 g |
Cholesterol | 1,13 g |
Sodík | 2,02 g |
Sůl | 5,55 g |
Sacharidy | 22,15 g |
– cukry | 9,75 g |
––– laktóza | 9,75 g |
Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
---|---|---|
3 3 velké hrsti čerstvých nakrájených lesních hub ( nebo přiměřené množství mražených či zavařených ve vlastní šťávě) | Hřib čerstvý | |
4 4 vejce | Vejce slepičí | 280 g |
3 PL 3 PL oleje | Olej řepkový | 33 ml |
cca hrnek hrnek polohrubé mouky | Mouka pšeničná polohrubá | |
zelená petrželka | Petržel nať čerstvá | |
lžička lžička soli | Sůl mořská | |
1 1 prášek do pečiva | Kypřící prášek | 12 g |
150 g 150 g sýra ( niva, gouda, hermelín...) | Sýr kravský tvrdý 30% | 150 g |