Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Nutriční hodnoty (Domácí paštika z kachních jater - tři varianty)

Celý recept

Hodnoty jsou přibližné

Energie22 334 kJ /
5 338 kcal
Bílkoviny118,26 g
– z toho živočišné bílkoviny113,00 g
– z toho rostlinné bílkoviny5,26 g
Tuky512,68 g
– nasycené245,88 g
– nenasycené257,38 g
–– mononenasycené204,86 g
–– polynenasycené52,53 g
––– omega 30,55 g
Vláknina15,30 g
Cholesterol 3,05 g
Sodík 431 mg
Sůl1,00 g
Sacharidy43,60 g
– cukry9,50 g
––– laktóza0,00 g
Zapsaná surovina v receptu Surovina pro výpočet Množství
500 g 500 g kachních jater Játra kachní 500 g
500 g 500 g čerstvého sádla Sádlo vepřové 500 g
2 2 cibule Cibule čerstvá 140 g
5 stroužků 5 stroužků česneku Česnek čerstvý 35 g
1 1 smetana Smetana kravská sladká 12%
1 dl 1 dl červeného vína Víno červené suché 100 ml
2 lžičky 2 lžičky tymiánu Tymián sušený 10 g
sůl a pepř dle chuti Pepř černý
cca tři lžíce lžíce sádla nebo kokosového oleje Sádlo vepřové
pistácie, brusinky nebo konopná a dýňova semínka Brusinky zavařené

Pro výpočet se použijí pouze suroviny se zadaným množstvím.