Nutriční hodnoty (Domácí paštika z kachních jater - tři varianty)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 22 334 kJ / 5 338 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 118,26 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 113,00 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 5,26 g |
Tuky | 512,68 g |
– nasycené | 245,88 g |
– nenasycené | 257,38 g |
–– mononenasycené | 204,86 g |
–– polynenasycené | 52,53 g |
––– omega 3 | 0,55 g |
Vláknina | 15,30 g |
Cholesterol | 3,05 g |
Sodík | 431 mg |
Sůl | 1,00 g |
Sacharidy | 43,60 g |
– cukry | 9,50 g |
––– laktóza | 0,00 g |
Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
---|---|---|
500 g 500 g kachních jater | Játra kachní | 500 g |
500 g 500 g čerstvého sádla | Sádlo vepřové | 500 g |
2 2 cibule | Cibule čerstvá | 140 g |
5 stroužků 5 stroužků česneku | Česnek čerstvý | 35 g |
1 1 smetana | Smetana kravská sladká 12% | |
1 dl 1 dl červeného vína | Víno červené suché | 100 ml |
2 lžičky 2 lžičky tymiánu | Tymián sušený | 10 g |
sůl a pepř dle chuti | Pepř černý | |
cca tři lžíce lžíce sádla nebo kokosového oleje | Sádlo vepřové | |
pistácie, brusinky nebo konopná a dýňova semínka | Brusinky zavařené |