Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Nutriční hodnoty (Domácí ravioli)

Celý recept

Hodnoty jsou přibližné

Energie4 513 kJ /
1 079 kcal
Bílkoviny42,36 g
– z toho živočišné bílkoviny17,36 g
– z toho rostlinné bílkoviny25,00 g
Tuky17,62 g
– nasycené4,14 g
– nenasycené8,25 g
–– mononenasycené5,85 g
–– polynenasycené2,40 g
––– omega 30,06 g
Vláknina7,50 g
Cholesterol 518 mg
Sodík 204 mg
Sůl0,42 g
Sacharidy183,90 g
– cukry5,00 g
––– laktóza0,00 g
Zapsaná surovina v receptu Surovina pro výpočet Množství
250 g 250 g hrubé mouky Mouka pšeničná hrubá 250 g
2 2 vejce Vejce slepičí 140 g
sůl Sůl mořská
voda (dle potřeby) Voda

Pro výpočet se použijí pouze suroviny se zadaným množstvím.