Nutriční hodnoty (Kuřecí kousky ve fazolích a fazolkách)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 354 kJ / 85 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 0,06 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 0,06 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 0,00 g |
Tuky | 6,56 g |
– nasycené | 4,24 g |
– nenasycené | 2,24 g |
–– mononenasycené | 2,08 g |
–– polynenasycené | 0,16 g |
––– omega 3 | 0,02 g |
Vláknina | 0,00 g |
Cholesterol | 20 mg |
Sodík | 1 mg |
Sůl | 0,00 g |
Sacharidy | 6,36 g |
– cukry | 0,06 g |
––– laktóza | 0,06 g |
Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
---|---|---|
3-4 3-4 kuřecí řízky | Kuře prso | |
1 konzerva 1 konzerva fazolí ve slaném nálevu | Fazole v konzervě | |
1 konzerva 1 konzerva zelených fazolek ve slaném nálevu | Fazolky čerstvé | |
1-2 lžičky 1-2 lžičky Solamylu | Bramborový škrob | 7.5 g |
1 lžička 1 lžička másla | Máslo kravské | 8 g |
jarní cibulka i s natí | Cibulka jarní čerstvá | |
pórek | Pórek čerstvý | |
červená paprika | Paprika červená čerstvá | |
sójová omáčka | Sójová omáčka Tamari | |
olivový olej | Olej olivový | |
bylinky | Petržel nať čerstvá | |
pepř | Pepř černý | |
sůl | Sůl mořská |