Nutriční hodnoty (Vdolečky z majolkového těsta)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 22 318 kJ / 5 334 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 105,66 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 39,86 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 65,80 g |
Tuky | 314,96 g |
– nasycené | 128,01 g |
– nenasycené | 168,05 g |
–– mononenasycené | 100,11 g |
–– polynenasycené | 67,94 g |
––– omega 3 | 6,94 g |
Vláknina | 18,36 g |
Cholesterol | 1,05 g |
Sodík | 2,95 g |
Sůl | 7,05 g |
Sacharidy | 447,55 g |
– cukry | 104,81 g |
––– laktóza | 26,42 g |
Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
---|---|---|
500 g 500 g hladké mouky | Mouka pšeničná hladká | 500 g |
2 lžíce 2 lžíce moučkového cukru | Cukr bílý | 50 g |
2 2 vejce | Vejce slepičí | 140 g |
1 kostka 1 kostka droždí (42g) | Droždí pekařské lisované | 42 g |
100 g 100 g Majolky | Majonéza | 100 g |
4 lžíce 4 lžíce oleje | Olej řepkový | 44 ml |
6 lžic 6 lžic rumu | Rum | 102 ml |
250 ml 250 ml mléka | Mléko kravské polotučné 1,5% | 250 ml |
1/2 lžičky 1/2 lžičky soli | Sůl mořská | 4 g |
200 g 200 g Mascarpone | Mascarpone | 200 g |
250 ml 250 ml smetany ke šlehání (33%) | Smetana kravská sladká 30% | 250 ml |
moučkový cukr | Cukr bílý | |
švestková povidla | Povidla | |
borůvky | Borůvky čerstvé | |
máta | Máta peprná list čerstvá |