Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Nutriční hodnoty (Kachna pečená s jablky, podlévaná vínem a medem)

Celý recept

Hodnoty jsou přibližné

Energie2 614 kJ /
625 kcal
Bílkoviny3,60 g
– z toho živočišné bílkoviny0,00 g
– z toho rostlinné bílkoviny3,60 g
Tuky2,93 g
– nasycené0,93 g
– nenasycené1,52 g
–– mononenasycené0,46 g
–– polynenasycené1,07 g
––– omega 30,16 g
Vláknina17,85 g
Cholesterol 0 mg
Sodík 12,83 g
Sůl32,00 g
Sacharidy113,47 g
– cukry99,03 g
––– laktóza0,00 g
Zapsaná surovina v receptu Surovina pro výpočet Množství
1 1 kachna (cca 2000 g) Kachna
1 lžička 1 lžička kmínu Kmín 5 g
1 lžička 1 lžička drceného tymiánu Tymián sušený 5 g
4 lžičky 4 lžičky soli Sůl mořská 32 g
150 ml 150 ml červeného vína Víno červené suché 150 ml
1,5 PL 1,5 PL medu Med nepasterovaný 54 g
+ vývar na podlévání Vývar hovězí
4 4 kyselejší jablka Jablko čerstvé 600 g

Pro výpočet se použijí pouze suroviny se zadaným množstvím.