Nutriční hodnoty (Kachna pečená s jablky, podlévaná vínem a medem)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 2 614 kJ / 625 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 3,60 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 0,00 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 3,60 g |
Tuky | 2,93 g |
– nasycené | 0,93 g |
– nenasycené | 1,52 g |
–– mononenasycené | 0,46 g |
–– polynenasycené | 1,07 g |
––– omega 3 | 0,16 g |
Vláknina | 17,85 g |
Cholesterol | 0 mg |
Sodík | 12,83 g |
Sůl | 32,00 g |
Sacharidy | 113,47 g |
– cukry | 99,03 g |
––– laktóza | 0,00 g |
Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
---|---|---|
1 1 kachna (cca 2000 g) | Kachna | |
1 lžička 1 lžička kmínu | Kmín | 5 g |
1 lžička 1 lžička drceného tymiánu | Tymián sušený | 5 g |
4 lžičky 4 lžičky soli | Sůl mořská | 32 g |
150 ml 150 ml červeného vína | Víno červené suché | 150 ml |
1,5 PL 1,5 PL medu | Med nepasterovaný | 54 g |
+ vývar na podlévání | Vývar hovězí | |
4 4 kyselejší jablka | Jablko čerstvé | 600 g |