Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Nutriční hodnoty (Fazolkovo - šruchový salát)

Celý recept

Hodnoty jsou přibližné

Energie2 756 kJ /
659 kcal
Bílkoviny16,69 g
– z toho živočišné bílkoviny2,10 g
– z toho rostlinné bílkoviny14,59 g
Tuky47,33 g
– nasycené10,45 g
– nenasycené33,25 g
–– mononenasycené11,56 g
–– polynenasycené21,69 g
––– omega 30,53 g
Vláknina32,10 g
Cholesterol 86 mg
Sodík 429 mg
Sůl0,98 g
Sacharidy26,03 g
– cukry24,75 g
––– laktóza2,85 g
Zapsaná surovina v receptu Surovina pro výpočet Množství
600 g 600 g fazolky Fazolky čerstvé 600 g
velká hrst hrst šruchy zelné Šrucha zelná čerstvá
1/2 1/2 cibule Cibule čerstvá 35 g
3 PL 3 PL majonéza Majonéza 45 g
3 PL 3 PL zakysaná smetana Smetana kravská zakysaná 12% 75 ml
sůl Sůl mořská
pepř Pepř černý
citrón Citrón čerstvý

Pro výpočet se použijí pouze suroviny se zadaným množstvím.