Nutriční hodnoty (Fazolkovo - šruchový salát)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 2 756 kJ / 659 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 16,69 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 2,10 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 14,59 g |
Tuky | 47,33 g |
– nasycené | 10,45 g |
– nenasycené | 33,25 g |
–– mononenasycené | 11,56 g |
–– polynenasycené | 21,69 g |
––– omega 3 | 0,53 g |
Vláknina | 32,10 g |
Cholesterol | 86 mg |
Sodík | 429 mg |
Sůl | 0,98 g |
Sacharidy | 26,03 g |
– cukry | 24,75 g |
––– laktóza | 2,85 g |
Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
---|---|---|
600 g 600 g fazolky | Fazolky čerstvé | 600 g |
velká hrst hrst šruchy zelné | Šrucha zelná čerstvá | |
1/2 1/2 cibule | Cibule čerstvá | 35 g |
3 PL 3 PL majonéza | Majonéza | 45 g |
3 PL 3 PL zakysaná smetana | Smetana kravská zakysaná 12% | 75 ml |
sůl | Sůl mořská | |
pepř | Pepř černý | |
citrón | Citrón čerstvý |