Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Nutriční hodnoty (Slepičí vývar á la Zlatá polévka)

Celý recept

Hodnoty jsou přibližné

Porce 10

Energie1 543 kJ /
369 kcal
Bílkoviny16,11 g
– z toho živočišné bílkoviny0,00 g
– z toho rostlinné bílkoviny16,11 g
Tuky2,47 g
– nasycené0,60 g
– nenasycené1,61 g
–– mononenasycené0,42 g
–– polynenasycené1,20 g
––– omega 30,01 g
Vláknina41,53 g
Cholesterol 0 mg
Sodík 727 mg
Sůl1,71 g
Sacharidy50,94 g
– cukry27,92 g
––– laktóza0,00 g
Zapsaná surovina v receptu Surovina pro výpočet Množství
domácí slepice Slepice
4-5 ks 4-5 ks mrkve Mrkev čerstvá 225 g
1 1 ks kedlubny Kedluben čerstvý 180 g
2-3 ks 2-3 ks petržele s natí Petržel kořenová čerstvá
1 1 ks celeru Celer bulva čerstvá 540 g
1 1 ks cibule Cibule čerstvá 70 g
1 ks 1 ks bramboru Brambor zimní 50 g
1 ks 1 ks čili paprička
10 ks 10 ks celého pepře Pepř černý
5 5 ks celého barevného pepře Pepř barevný
5 5 PL soli Sůl mořská
nať libečku Libeček čerstvý

Pro výpočet se použijí pouze suroviny se zadaným množstvím.