Nutriční hodnoty (Slepičí vývar á la Zlatá polévka)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 10
Energie | 1 543 kJ / 369 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 16,11 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 0,00 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 16,11 g |
Tuky | 2,47 g |
– nasycené | 0,60 g |
– nenasycené | 1,61 g |
–– mononenasycené | 0,42 g |
–– polynenasycené | 1,20 g |
––– omega 3 | 0,01 g |
Vláknina | 41,53 g |
Cholesterol | 0 mg |
Sodík | 727 mg |
Sůl | 1,71 g |
Sacharidy | 50,94 g |
– cukry | 27,92 g |
––– laktóza | 0,00 g |
Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
---|---|---|
domácí slepice | Slepice | |
4-5 ks 4-5 ks mrkve | Mrkev čerstvá | 225 g |
1 1 ks kedlubny | Kedluben čerstvý | 180 g |
2-3 ks 2-3 ks petržele s natí | Petržel kořenová čerstvá | |
1 1 ks celeru | Celer bulva čerstvá | 540 g |
1 1 ks cibule | Cibule čerstvá | 70 g |
1 ks 1 ks bramboru | Brambor zimní | 50 g |
1 ks 1 ks čili paprička | ||
10 ks 10 ks celého pepře | Pepř černý | |
5 5 ks celého barevného pepře | Pepř barevný | |
5 5 PL soli | Sůl mořská | |
nať libečku | Libeček čerstvý |