Nutriční hodnoty (Francouzské kuřátko v kapustě)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 2 202 kJ / 526 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 12,29 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 0,21 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 12,08 g |
Tuky | 25,44 g |
– nasycené | 16,18 g |
– nenasycené | 8,85 g |
–– mononenasycené | 7,88 g |
–– polynenasycené | 0,97 g |
––– omega 3 | 0,09 g |
Vláknina | 23,53 g |
Cholesterol | 77 mg |
Sodík | 176 mg |
Sůl | 0,10 g |
Sacharidy | 47,46 g |
– cukry | 16,28 g |
––– laktóza | 0,24 g |
Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
---|---|---|
4 4 kuřecí stehna | Kuře stehno s kůží | |
4 4 pikantní klobásky (použila jsem Pick snack) | Klobása | |
400 g 400 g kapusty (i mražené) | Kapusta hlávková čerstvá | 400 g |
1 1 velký pórek | Pórek čerstvý | |
1 1 velká mrkev | Mrkev čerstvá | 50 g |
1 1 cibule | Cibule čerstvá | 70 g |
6 stroužků 6 stroužků česneku | Česnek čerstvý | 42 g |
40 ml 40 ml suchého bílého vína | Víno bílé suché | 40 ml |
3 lžíce 3 lžíce másla | Máslo kravské | 30 g |
pepř | Pepř černý | |
sůl | Sůl mořská | |
1 1 masoxová kostka | Bujón hovězí |