Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Nutriční hodnoty (Bramborový salát s cizrnou, rajčaty a řapíkatým celerem)

Celý recept

Hodnoty jsou přibližné

Energie2 420 kJ /
578 kcal
Bílkoviny18,32 g
– z toho živočišné bílkoviny5,60 g
– z toho rostlinné bílkoviny12,72 g
Tuky24,13 g
– nasycené14,69 g
– nenasycené7,93 g
–– mononenasycené6,38 g
–– polynenasycené1,55 g
––– omega 30,22 g
Vláknina30,48 g
Cholesterol 72 mg
Sodík 598 mg
Sůl1,28 g
Sacharidy56,74 g
– cukry25,12 g
––– laktóza7,60 g
Zapsaná surovina v receptu Surovina pro výpočet Množství
3 3 střední brambory uvařené ve slupce, vychladlé a oloupané Brambor zimní 150 g
1 sklenice 1 sklenice sterilované cizrny Cizrna ve slaném nálevu
3 3 střední rajčata nebo několik třešňových rajčátek ( možno i žlutých) Rajče červené čerstvé 180 g
1 1 křehký, mladý řapík celeru Celer bulva čerstvá 540 g
1 1 červená kapie Paprika červená čerstvá
200 g 200 g zakysané smetany Smetana kravská zakysaná 12% 200 ml
sůl, bílý pepř Pepř bílý

Pro výpočet se použijí pouze suroviny se zadaným množstvím.