Nutriční hodnoty (Bramborový salát s cizrnou, rajčaty a řapíkatým celerem)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 2 420 kJ / 578 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 18,32 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 5,60 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 12,72 g |
Tuky | 24,13 g |
– nasycené | 14,69 g |
– nenasycené | 7,93 g |
–– mononenasycené | 6,38 g |
–– polynenasycené | 1,55 g |
––– omega 3 | 0,22 g |
Vláknina | 30,48 g |
Cholesterol | 72 mg |
Sodík | 598 mg |
Sůl | 1,28 g |
Sacharidy | 56,74 g |
– cukry | 25,12 g |
––– laktóza | 7,60 g |
Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
---|---|---|
3 3 střední brambory uvařené ve slupce, vychladlé a oloupané | Brambor zimní | 150 g |
1 sklenice 1 sklenice sterilované cizrny | Cizrna ve slaném nálevu | |
3 3 střední rajčata nebo několik třešňových rajčátek ( možno i žlutých) | Rajče červené čerstvé | 180 g |
1 1 křehký, mladý řapík celeru | Celer bulva čerstvá | 540 g |
1 1 červená kapie | Paprika červená čerstvá | |
200 g 200 g zakysané smetany | Smetana kravská zakysaná 12% | 200 ml |
sůl, bílý pepř | Pepř bílý |