Nutriční hodnoty (Kuřecí kousky v dýňové omáčce)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 3
Energie | 5 183 kJ / 1 239 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 66,32 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 62,53 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 3,80 g |
Tuky | 93,18 g |
– nasycené | 56,76 g |
– nenasycené | 31,56 g |
–– mononenasycené | 28,10 g |
–– polynenasycené | 3,47 g |
––– omega 3 | 0,85 g |
Vláknina | 11,27 g |
Cholesterol | 387 mg |
Sodík | 209 mg |
Sůl | 0,50 g |
Sacharidy | 29,29 g |
– cukry | 14,10 g |
––– laktóza | 5,78 g |
Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
---|---|---|
250 g 250 g kuřecích řízků (i stehenních) | Kuře prso | 250 g |
300 g 300 g očištěné dýně | Dýně čerstvá | 300 g |
250 ml 250 ml zeleninového vývaru | Vývar zeleninový | 250 ml |
150 ml 150 ml smetany | Smetana kravská sladká 12% | 150 ml |
5 lžic 5 lžic přepuštěného másla | Ghí | 75 g |
1/2 1/2 cibule | Cibule čerstvá | 35 g |
5 cm 5 cm zázvoru | Zázvor sušený | |
1 lžička 1 lžička citronové šťávy | Šťáva z citrónu | 5 ml |
sůl | Sůl mořská | |
barevný pepř mletý | Pepř barevný mletý | |
muškátový oříšek | Muškátový oříšek |