Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Nutriční hodnoty (Porchetta)

Celý recept

Hodnoty jsou přibližné

Porce 6

Energie27 671 kJ /
6 614 kcal
Bílkoviny294,20 g
– z toho živočišné bílkoviny290,00 g
– z toho rostlinné bílkoviny4,20 g
Tuky594,28 g
– nasycené154,74 g
– nenasycené313,14 g
–– mononenasycené255,40 g
–– polynenasycené57,74 g
––– omega 32,60 g
Vláknina9,80 g
Cholesterol 920 mg
Sodík 1,19 g
Sůl2,00 g
Sacharidy21,00 g
– cukry1,40 g
––– laktóza0,00 g
Zapsaná surovina v receptu Surovina pro výpočet Množství
2 kg 2 kg veproveho bucku bez kosti s kuzi Vepřový bok 2000 g
1 1 hlavicka cesneku Česnek čerstvý 70 g
bylinky bouquet garni Petržel nať čerstvá
cerstve mlety pepr Pepř černý mletý
drceny kmin Kmín mletý
olivovy olej Olej olivový
sul Sůl mořská

Pro výpočet se použijí pouze suroviny se zadaným množstvím.