Nutriční hodnoty (Porchetta)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 6
Energie | 27 671 kJ / 6 614 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 294,20 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 290,00 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 4,20 g |
Tuky | 594,28 g |
– nasycené | 154,74 g |
– nenasycené | 313,14 g |
–– mononenasycené | 255,40 g |
–– polynenasycené | 57,74 g |
––– omega 3 | 2,60 g |
Vláknina | 9,80 g |
Cholesterol | 920 mg |
Sodík | 1,19 g |
Sůl | 2,00 g |
Sacharidy | 21,00 g |
– cukry | 1,40 g |
––– laktóza | 0,00 g |
Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
---|---|---|
2 kg 2 kg veproveho bucku bez kosti s kuzi | Vepřový bok | 2000 g |
1 1 hlavicka cesneku | Česnek čerstvý | 70 g |
bylinky bouquet garni | Petržel nať čerstvá | |
cerstve mlety pepr | Pepř černý mletý | |
drceny kmin | Kmín mletý | |
olivovy olej | Olej olivový | |
sul | Sůl mořská |