Nutriční hodnoty (Bílé fazole s bramborami a smetanou)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 2
Energie | 5 930 kJ / 1 417 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 77,95 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 2,17 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 75,78 g |
Tuky | 19,59 g |
– nasycené | 11,66 g |
– nenasycené | 7,07 g |
–– mononenasycené | 5,22 g |
–– polynenasycené | 1,85 g |
––– omega 3 | 0,14 g |
Vláknina | 62,65 g |
Cholesterol | 53 mg |
Sodík | 59 mg |
Sůl | 0,08 g |
Sacharidy | 202,18 g |
– cukry | 15,88 g |
––– laktóza | 2,93 g |
Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
---|---|---|
300 g 300 g suchých bílých fazolí | Fazole bílé | 300 g |
3-4 3-4 brambory | Brambor zimní | 175 g |
1 1 cibule | Cibule čerstvá | 70 g |
1 lžíce 1 lžíce másla | Máslo kravské | 10 g |
2 lžíce 2 lžíce hladké mouky | Mouka pšeničná hladká | 20 g |
mléko podle potřeby | Mléko kravské polotučné 1,5% | |
3 lžíce 3 lžíce zakysané smetany | Smetana kravská zakysaná 12% | 75 ml |
1 1 bobkový list | Bobkový list sušený | |
1 snítka 1 snítka libečku | Libeček čerstvý | |
4 kuličky 4 kuličky nového koření | Nové koření | |
sůl | Sůl mořská | |
kopr nebo 2 stroužky česneku (dle chuti) | Kopr nať čerstvý |