Nutriční hodnoty (Hovězí loirských lodníků)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 5 563 kJ / 1 330 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 21,56 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 0,56 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 21,00 g |
Tuky | 69,20 g |
– nasycené | 43,60 g |
– nenasycené | 23,60 g |
–– mononenasycené | 21,40 g |
–– polynenasycené | 2,20 g |
––– omega 3 | 0,24 g |
Vláknina | 90,00 g |
Cholesterol | 204 mg |
Sodík | 122 mg |
Sůl | 0,00 g |
Sacharidy | 135,64 g |
– cukry | 90,64 g |
––– laktóza | 0,64 g |
Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
---|---|---|
800 g 800 g hovězích bifteků (nebo zadního) | ||
1,5 kg 1,5 kg cibule | Cibule čerstvá | 1500 g |
80 g 80 g másla | Máslo kravské | 80 g |
sůl | Sůl mořská | |
pepř | Pepř černý | |
5 5 kyselých okurek | Okurka polní zavařená | |
100 ml 100 ml vody | Voda | 100 ml |
ocet (balsamico) | Ocet lihový |