Nutriční hodnoty (Srnčí ragů s česnekovo-jalovcovou omáčkou)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 2
Energie | 1 701 kJ / 407 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 81,95 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 78,80 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 3,15 g |
Tuky | 1,41 g |
– nasycené | 0,55 g |
– nenasycené | 0,51 g |
–– mononenasycené | 0,16 g |
–– polynenasycené | 0,35 g |
––– omega 3 | 0,00 g |
Vláknina | 7,35 g |
Cholesterol | 188 mg |
Sodík | 283 mg |
Sůl | 0,68 g |
Sacharidy | 15,75 g |
– cukry | 1,05 g |
––– laktóza | 0,00 g |
Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
---|---|---|
cca 400 g 400 g srnčího masa | Srnec kýta | 400 g |
řepkový olej | Olej řepkový | |
špetka špetka mleté papriky | Paprika červená sušená | |
7-8 stroužků 7-8 stroužků česneku | Česnek čerstvý | 52.5 g |
8-10 kuliček 8-10 kuliček jalovce | Jalovec sušený | |
2 2 velké jarní cibulky | Cibulka jarní čerstvá | |
sůl | Sůl mořská | |
hraška pro případné zahuštění | Hraška |