Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Nutriční hodnoty (Srnčí ragů s česnekovo-jalovcovou omáčkou)

Celý recept

Hodnoty jsou přibližné

Porce 2

Energie1 701 kJ /
407 kcal
Bílkoviny81,95 g
– z toho živočišné bílkoviny78,80 g
– z toho rostlinné bílkoviny3,15 g
Tuky1,41 g
– nasycené0,55 g
– nenasycené0,51 g
–– mononenasycené0,16 g
–– polynenasycené0,35 g
––– omega 30,00 g
Vláknina7,35 g
Cholesterol 188 mg
Sodík 283 mg
Sůl0,68 g
Sacharidy15,75 g
– cukry1,05 g
––– laktóza0,00 g
Zapsaná surovina v receptu Surovina pro výpočet Množství
cca 400 g 400 g srnčího masa Srnec kýta 400 g
řepkový olej Olej řepkový
špetka špetka mleté papriky Paprika červená sušená
7-8 stroužků 7-8 stroužků česneku Česnek čerstvý 52.5 g
8-10 kuliček 8-10 kuliček jalovce Jalovec sušený
2 2 velké jarní cibulky Cibulka jarní čerstvá
sůl Sůl mořská
hraška pro případné zahuštění Hraška

Pro výpočet se použijí pouze suroviny se zadaným množstvím.