Nutriční hodnoty (Trhané maso)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 6
Energie | 7 259 kJ / 1 735 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 316,68 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 315,00 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 1,68 g |
Tuky | 48,11 g |
– nasycené | 11,61 g |
– nenasycené | 24,36 g |
–– mononenasycené | 20,40 g |
–– polynenasycené | 3,96 g |
––– omega 3 | 0,15 g |
Vláknina | 3,92 g |
Cholesterol | 600 mg |
Sodík | 786 mg |
Sůl | 1,50 g |
Sacharidy | 8,40 g |
– cukry | 0,56 g |
––– laktóza | 0,00 g |
Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
---|---|---|
1,5 kg 1,5 kg vepřového masa (nejlépe krkovice) | Vepřová kýta | 1500 g |
1/4 lžíce 1/4 lžíce drcených fenyklových semínek | Fenykl semena | |
4 stroužky 4 stroužky česneku nasekané | Česnek čerstvý | 28 g |
3 větvičky 3 větvičky rozmarýnu | Rozmarýn sušený | |
několik lžic několik lžic oleje | Olej řepkový | |
2 listy 2 listy šalvěje | Šalvěj čerstvá | |
2 2 bobkové listy | Bobkový list sušený | |
sůl (dle chuti) | Sůl mořská | |
mletý pepř (dle chuti) | Pepř černý mletý | |
chilli vločky (dle chuti) | Chilli paprička sušená | |
ciabatty | Ciabatta | |
rukola (nebo jiný výraznější listový salát) | Rukola čerstvá |