Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Nutriční hodnoty (Kuřecí kousky na žampiónech)

Celý recept

Hodnoty jsou přibližné

Porce 2

Energie7 617 kJ /
1 820 kcal
Bílkoviny183,24 g
– z toho živočišné bílkoviny168,66 g
– z toho rostlinné bílkoviny14,58 g
Tuky79,79 g
– nasycené47,47 g
– nenasycené28,81 g
–– mononenasycené22,87 g
–– polynenasycené5,94 g
––– omega 31,97 g
Vláknina21,05 g
Cholesterol 585 mg
Sodík 827 mg
Sůl2,09 g
Sacharidy83,01 g
– cukry14,84 g
––– laktóza5,00 g
Zapsaná surovina v receptu Surovina pro výpočet Množství
2 2 kuřecí prsa Kuře prso 700 g
200 g 200 g žampiónů Žampion čerstvý 200 g
200 ml 200 ml šlehačky Šlehačka 35% 200 ml
kostička kostička másla Máslo kravské
1 1 střední cibule Cibule čerstvá 70 g
1 kostka 1 kostka kuřecího bujónu Bujón kuřecí BIO 10 g
8 8 menších brambor Brambor zimní 400 g
sůl, pepř, kmín Kmín
snítka snítka rozmarýnu Rozmarýn sušený
rajčátka a polníček na ozdobu Rajče červené čerstvé

Pro výpočet se použijí pouze suroviny se zadaným množstvím.