Nutriční hodnoty (Lasagne s mletým masem II.)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 4
Energie | 12 826 kJ / 3 065 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 125,75 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 111,63 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 14,12 g |
Tuky | 214,77 g |
– nasycené | 100,45 g |
– nenasycené | 94,56 g |
–– mononenasycené | 77,39 g |
–– polynenasycené | 17,17 g |
––– omega 3 | 2,74 g |
Vláknina | 33,90 g |
Cholesterol | 512 mg |
Sodík | 2,47 g |
Sůl | 5,90 g |
Sacharidy | 110,12 g |
– cukry | 54,94 g |
––– laktóza | 28,22 g |
Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
---|---|---|
12 12 nepředvařených plátků lasagní | Lasagne | |
400 g 400 g mletého masa | Vepřový ořez | 400 g |
1 1 cibule | Cibule čerstvá | 70 g |
2 2 mrkve | Mrkev čerstvá | 100 g |
180 g 180 g sterilovaných žampiónů | Žampion zavařený | 180 g |
2 lžíce 2 lžíce oleje | Olej řepkový | 22 ml |
90 g 90 g másla | Máslo kravské | 90 g |
200 ml 200 ml rajčatového protlaku | Protlak rajčatový | 200 g |
200 ml 200 ml červeného vína | Víno červené suché | 200 ml |
40 g 40 g hladké mouky | Mouka pšeničná hladká | 40 g |
500 ml 500 ml mléka | Mléko kravské polotučné 1,5% | 500 ml |
100 g 100 g parmazánu | Parmezán | 100 g |
sůl | Sůl mořská | |
pepř | Pepř černý |