Nutriční hodnoty (Fazolky po španělsku)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 4
Energie | 9 940 kJ / 2 376 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 56,40 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 0,00 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 56,40 g |
Tuky | 20,07 g |
– nasycené | 3,07 g |
– nenasycené | 15,61 g |
–– mononenasycené | 5,76 g |
–– polynenasycené | 9,85 g |
––– omega 3 | 0,54 g |
Vláknina | 63,16 g |
Cholesterol | 0 mg |
Sodík | 1,70 g |
Sůl | 4,00 g |
Sacharidy | 462,73 g |
– cukry | 109,21 g |
––– laktóza | 0,00 g |
Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
---|---|---|
300 g 300 g fazolek | Fazolky čerstvé | 300 g |
500 g 500 g brambor | Brambor zimní | 500 g |
400 g 400 g rajčat | Rajče červené čerstvé | 400 g |
2 2 hrušky | Hruška čerstvá | 260 g |
400 g 400 g kukuřice | Kukuřice sterilovaná | 400 g |
1 1 cibule | Cibule čerstvá | 70 g |
½ l masového vývaru | Vývar masový | |
2 stroužky 2 stroužky česneku | Česnek čerstvý | 14 g |
olej | Olej řepkový | |
sůl | Sůl mořská | |
1 lžíce 1 lžíce mleté papriky | Paprika červená sušená | 10 g |
pepř | Pepř černý |