Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Nutriční hodnoty (Fazolky po španělsku)

Celý recept

Hodnoty jsou přibližné

Porce 4

Energie9 940 kJ /
2 376 kcal
Bílkoviny56,40 g
– z toho živočišné bílkoviny0,00 g
– z toho rostlinné bílkoviny56,40 g
Tuky20,07 g
– nasycené3,07 g
– nenasycené15,61 g
–– mononenasycené5,76 g
–– polynenasycené9,85 g
––– omega 30,54 g
Vláknina63,16 g
Cholesterol 0 mg
Sodík 1,70 g
Sůl4,00 g
Sacharidy462,73 g
– cukry109,21 g
––– laktóza0,00 g
Zapsaná surovina v receptu Surovina pro výpočet Množství
300 g 300 g fazolek Fazolky čerstvé 300 g
500 g 500 g brambor Brambor zimní 500 g
400 g 400 g rajčat Rajče červené čerstvé 400 g
2 2 hrušky Hruška čerstvá 260 g
400 g 400 g kukuřice Kukuřice sterilovaná 400 g
1 1 cibule Cibule čerstvá 70 g
½ l masového vývaru Vývar masový
2 stroužky 2 stroužky česneku Česnek čerstvý 14 g
olej Olej řepkový
sůl Sůl mořská
1 lžíce 1 lžíce mleté papriky Paprika červená sušená 10 g
pepř Pepř černý

Pro výpočet se použijí pouze suroviny se zadaným množstvím.