Nutriční hodnoty (Pečená kapusta s bramborami a uzeným masem z jednoho pekáčku)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 5
Energie | 3 054 kJ / 730 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 23,40 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 0,30 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 23,10 g |
Tuky | 16,29 g |
– nasycené | 7,56 g |
– nenasycené | 8,15 g |
–– mononenasycené | 6,12 g |
–– polynenasycené | 2,03 g |
––– omega 3 | 0,05 g |
Vláknina | 34,98 g |
Cholesterol | 14 mg |
Sodík | 237 mg |
Sůl | 0,00 g |
Sacharidy | 107,50 g |
– cukry | 23,34 g |
––– laktóza | 0,00 g |
Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
---|---|---|
1 hlávka 1 hlávka kapusty | Kapusta hlávková čerstvá | 700 g |
5-6 5-6 brambor | Brambor zimní | 275 g |
vařené uzené maso (nebo jakékoliv pečené, grilované, vepřové nebo kuřecí, které zbylo třeba od oběda) | Vepřová plec uzená | |
1 1 velká cibule | Cibule čerstvá | 70 g |
3-4 stroužky 3-4 stroužky česneku | Česnek čerstvý | 24.5 g |
sůl | Sůl mořská | |
kmín | Kmín | |
1 lžíce 1 lžíce sádla (pokud nemáme výpek z masa) | Sádlo vepřové | 15 g |
1 lžíce 1 lžíce hladké mouky (možno vynechat) | Mouka pšeničná hladká | 10 g |