Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Nutriční hodnoty (Pečená kapusta s bramborami a uzeným masem z jednoho pekáčku)

Celý recept

Hodnoty jsou přibližné

Porce 5

Energie3 054 kJ /
730 kcal
Bílkoviny23,40 g
– z toho živočišné bílkoviny0,30 g
– z toho rostlinné bílkoviny23,10 g
Tuky16,29 g
– nasycené7,56 g
– nenasycené8,15 g
–– mononenasycené6,12 g
–– polynenasycené2,03 g
––– omega 30,05 g
Vláknina34,98 g
Cholesterol 14 mg
Sodík 237 mg
Sůl0,00 g
Sacharidy107,50 g
– cukry23,34 g
––– laktóza0,00 g
Zapsaná surovina v receptu Surovina pro výpočet Množství
1 hlávka 1 hlávka kapusty Kapusta hlávková čerstvá 700 g
5-6 5-6 brambor Brambor zimní 275 g
vařené uzené maso (nebo jakékoliv pečené, grilované, vepřové nebo kuřecí, které zbylo třeba od oběda) Vepřová plec uzená
1 1 velká cibule Cibule čerstvá 70 g
3-4 stroužky 3-4 stroužky česneku Česnek čerstvý 24.5 g
sůl Sůl mořská
kmín Kmín
1 lžíce 1 lžíce sádla (pokud nemáme výpek z masa) Sádlo vepřové 15 g
1 lžíce 1 lžíce hladké mouky (možno vynechat) Mouka pšeničná hladká 10 g

Pro výpočet se použijí pouze suroviny se zadaným množstvím.