Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Nutriční hodnoty (Tatarský bramborový salát)

Celý recept

Hodnoty jsou přibližné

Porce 2

Energie3 889 kJ /
929 kcal
Bílkoviny28,34 g
– z toho živočišné bílkoviny18,24 g
– z toho rostlinné bílkoviny10,10 g
Tuky51,14 g
– nasycené8,12 g
– nenasycené34,97 g
–– mononenasycené13,60 g
–– polynenasycené21,37 g
––– omega 30,54 g
Vláknina19,40 g
Cholesterol 575 mg
Sodík 597 mg
Sůl1,30 g
Sacharidy79,24 g
– cukry13,78 g
––– laktóza0,00 g
Zapsaná surovina v receptu Surovina pro výpočet Množství
400 g 400 g brambor Brambor zimní 400 g
2 2 vejce vařená natvrdo Vejce slepičí 140 g
6-8 6-8 cherry rajčátek Rajčata cherry 210 g
sůl Sůl mořská
pepř Pepř černý
hrst hrst hladkolisté petržele Petržel nať čerstvá
2 lžíce 2 lžíce citronové šťávy Šťáva z citrónu 30 ml
5-6 lžiček 5-6 lžiček tatarské omáčky Tatarská omáčka 44 g

Pro výpočet se použijí pouze suroviny se zadaným množstvím.