Nutriční hodnoty (Tatarský bramborový salát)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 2
Energie | 3 889 kJ / 929 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 28,34 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 18,24 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 10,10 g |
Tuky | 51,14 g |
– nasycené | 8,12 g |
– nenasycené | 34,97 g |
–– mononenasycené | 13,60 g |
–– polynenasycené | 21,37 g |
––– omega 3 | 0,54 g |
Vláknina | 19,40 g |
Cholesterol | 575 mg |
Sodík | 597 mg |
Sůl | 1,30 g |
Sacharidy | 79,24 g |
– cukry | 13,78 g |
––– laktóza | 0,00 g |
Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
---|---|---|
400 g 400 g brambor | Brambor zimní | 400 g |
2 2 vejce vařená natvrdo | Vejce slepičí | 140 g |
6-8 6-8 cherry rajčátek | Rajčata cherry | 210 g |
sůl | Sůl mořská | |
pepř | Pepř černý | |
hrst hrst hladkolisté petržele | Petržel nať čerstvá | |
2 lžíce 2 lžíce citronové šťávy | Šťáva z citrónu | 30 ml |
5-6 lžiček 5-6 lžiček tatarské omáčky | Tatarská omáčka | 44 g |