Nutriční hodnoty (Krkovičkovy klobásky)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 1
Energie | 73 030 kJ / 17 455 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 954,59 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 951,33 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 3,26 g |
Tuky | 1 502,62 g |
– nasycené | 394,77 g |
– nenasycené | 790,50 g |
–– mononenasycené | 644,68 g |
–– polynenasycené | 145,82 g |
––– omega 3 | 6,82 g |
Vláknina | 10,64 g |
Cholesterol | 2,77 g |
Sodík | 44,05 g |
Sůl | 106,00 g |
Sacharidy | 24,97 g |
– cukry | 3,77 g |
––– laktóza | 0,00 g |
Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
---|---|---|
5 kg 5 kg vepřového bůčku | Vepřový bok | 5000 g |
1 kg 1 kg libového hovězího masa | Hovězí kýta | 1000 g |
500 ml 500 ml vývaru (dle potřeby) | Vývar masový | 500 ml |
100 g 100 g soli | Sůl mořská | 100 g |
5-6 stroužků 5-6 stroužků utřeného česneku | Česnek čerstvý | 38.5 g |
10 g 10 g mletého pepře | Pepř černý mletý | 10 g |
5 g 5 g mletého kmínu | Kmín mletý | 5 g |
3 g 3 g pragandy | Rychlosůl | 3 g |
3 g 3 g práškového cukru | Cukr bílý | 3 g |
1 lžička 1 lžička muškátového oříšku | Muškátový oříšek | 5 g |
paprika (sladká, pálivá i chilli) | Paprika bílá čerstvá |