Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Nutriční hodnoty (Krkovičkovy klobásky)

Celý recept

Hodnoty jsou přibližné

Porce 1

Energie73 030 kJ /
17 455 kcal
Bílkoviny954,59 g
– z toho živočišné bílkoviny951,33 g
– z toho rostlinné bílkoviny3,26 g
Tuky1 502,62 g
– nasycené394,77 g
– nenasycené790,50 g
–– mononenasycené644,68 g
–– polynenasycené145,82 g
––– omega 36,82 g
Vláknina10,64 g
Cholesterol 2,77 g
Sodík 44,05 g
Sůl106,00 g
Sacharidy24,97 g
– cukry3,77 g
––– laktóza0,00 g
Zapsaná surovina v receptu Surovina pro výpočet Množství
5 kg 5 kg vepřového bůčku Vepřový bok 5000 g
1 kg 1 kg libového hovězího masa Hovězí kýta 1000 g
500 ml 500 ml vývaru (dle potřeby) Vývar masový 500 ml
100 g 100 g soli Sůl mořská 100 g
5-6 stroužků 5-6 stroužků utřeného česneku Česnek čerstvý 38.5 g
10 g 10 g mletého pepře Pepř černý mletý 10 g
5 g 5 g mletého kmínu Kmín mletý 5 g
3 g 3 g pragandy Rychlosůl 3 g
3 g 3 g práškového cukru Cukr bílý 3 g
1 lžička 1 lžička muškátového oříšku Muškátový oříšek 5 g
paprika (sladká, pálivá i chilli) Paprika bílá čerstvá

Pro výpočet se použijí pouze suroviny se zadaným množstvím.