Nutriční hodnoty (Hradecký koláč)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 16 191 kJ / 3 870 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 82,72 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 34,72 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 48,00 g |
Tuky | 189,97 g |
– nasycené | 46,95 g |
– nenasycené | 129,57 g |
–– mononenasycené | 87,07 g |
–– polynenasycené | 42,50 g |
––– omega 3 | 3,15 g |
Vláknina | 25,00 g |
Cholesterol | 1,04 g |
Sodík | 718 mg |
Sůl | 1,59 g |
Sacharidy | 444,80 g |
– cukry | 166,67 g |
––– laktóza | 0,00 g |
Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
---|---|---|
40 dkg 40 dkg hladké mouky | Mouka pšeničná hladká | 400 g |
10 dkg 10 dkg moučkového cukru | Cukr bílý | 100 g |
25 dkg 25 dkg hery | Margarín | 250 g |
4 4 vejce | Vejce slepičí | 280 g |
1/2 kg 1/2 kg nastrouhaných jablek | Jablko čerstvé | 500 g |