Nutriční hodnoty (Okurkový salát s rajčetem, červenou cibulí a mátou)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 1 283 kJ / 307 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 1,75 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 0,00 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 1,75 g |
Tuky | 21,19 g |
– nasycené | 2,93 g |
– nenasycené | 18,16 g |
–– mononenasycené | 15,67 g |
–– polynenasycené | 2,50 g |
––– omega 3 | 0,02 g |
Vláknina | 5,10 g |
Cholesterol | 0 mg |
Sodík | 3,21 g |
Sůl | 8,00 g |
Sacharidy | 25,85 g |
– cukry | 17,83 g |
––– laktóza | 0,00 g |
Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
---|---|---|
1 1 salátová okurka | Okurka salátová čerstvá | |
4 lžíce 4 lžíce červeného vinného octa | Ocet vinný červený | 60 ml |
10 g 10 g cukru | Cukr bílý | 10 g |
1 lžička 1 lžička soli | Sůl mořská | 8 g |
1 1 červená cibule | Cibule červená čerstvá | 69 g |
1 1 větší rajče | Rajče červené čerstvé | 60 g |
2 lžíce 2 lžíce olivového oleje | Olej olivový | 22 ml |
lístky lístky máty | Máta peprná list čerstvá | |
sůl na dochucení | Sůl mořská | |
pepř na dochucení | Pepř černý |