Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Nutriční hodnoty (Okurkový salát s rajčetem, červenou cibulí a mátou)

Celý recept

Hodnoty jsou přibližné

Energie1 283 kJ /
307 kcal
Bílkoviny1,75 g
– z toho živočišné bílkoviny0,00 g
– z toho rostlinné bílkoviny1,75 g
Tuky21,19 g
– nasycené2,93 g
– nenasycené18,16 g
–– mononenasycené15,67 g
–– polynenasycené2,50 g
––– omega 30,02 g
Vláknina5,10 g
Cholesterol 0 mg
Sodík 3,21 g
Sůl8,00 g
Sacharidy25,85 g
– cukry17,83 g
––– laktóza0,00 g
Zapsaná surovina v receptu Surovina pro výpočet Množství
1 1 salátová okurka Okurka salátová čerstvá
4 lžíce 4 lžíce červeného vinného octa Ocet vinný červený 60 ml
10 g 10 g cukru Cukr bílý 10 g
1 lžička 1 lžička soli Sůl mořská 8 g
1 1 červená cibule Cibule červená čerstvá 69 g
1 1 větší rajče Rajče červené čerstvé 60 g
2 lžíce 2 lžíce olivového oleje Olej olivový 22 ml
lístky lístky máty Máta peprná list čerstvá
sůl na dochucení Sůl mořská
pepř na dochucení Pepř černý

Pro výpočet se použijí pouze suroviny se zadaným množstvím.