Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Nutriční hodnoty (Salát z rukoly)

Celý recept

Hodnoty jsou přibližné

Porce 1

Energie474 kJ /
113 kcal
Bílkoviny5,27 g
– z toho živočišné bílkoviny0,00 g
– z toho rostlinné bílkoviny5,27 g
Tuky1,16 g
– nasycené0,24 g
– nenasycené0,61 g
–– mononenasycené0,14 g
–– polynenasycené0,47 g
––– omega 30,00 g
Vláknina12,45 g
Cholesterol 0 mg
Sodík 49 mg
Sůl0,00 g
Sacharidy16,59 g
– cukry9,74 g
––– laktóza0,00 g
Zapsaná surovina v receptu Surovina pro výpočet Množství
2 2 červené cibule Cibule červená čerstvá 138 g
8 8 tenoučkých plátků pancetty Pancetta
čerstvý tymián Tymián čerstvý
1 hrst 1 hrst piniových oříšků Piniové ořechy
1 špetka 1 špetka mořské soli Sůl mořská
1 balení 1 balení rukoly Rukola čerstvá 125 g
balzamikový ocet Ocet balsamikový bílý
olivový olej Olej olivový
parmazán Parmezán

Pro výpočet se použijí pouze suroviny se zadaným množstvím.