Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Nutriční hodnoty (Ricottové knedlíčky s perníkem a vanilkovou omáčkou)

Celý recept

Hodnoty jsou přibližné

Energie5 883 kJ /
1 406 kcal
Bílkoviny59,82 g
– z toho živočišné bílkoviny46,62 g
– z toho rostlinné bílkoviny13,20 g
Tuky59,87 g
– nasycené31,99 g
– nenasycené23,71 g
–– mononenasycené18,43 g
–– polynenasycené5,27 g
––– omega 30,83 g
Vláknina6,36 g
Cholesterol 440 mg
Sodík 627 mg
Sůl1,52 g
Sacharidy153,83 g
– cukry62,53 g
––– laktóza31,33 g
Zapsaná surovina v receptu Surovina pro výpočet Množství
200 g 200 g ricotty Ricotta 200 g
20 g 20 g rozpuštěného másla Máslo kravské 20 g
80 g 80 g perníku na strouhání Perník 80 g
1 1 vejce Vejce slepičí 70 g
1 1 vanilkový cukr Cukr vanilkový
100 g 100 g polohrubé mouky + podle potřeby Mouka pšeničná polohrubá 100 g
špetka špetka soli Sůl mořská
500 ml 500 ml mléka Mléko kravské polotučné 1,5% 500 ml
30 30 g (1 sáček krému na dukátové buchtičky) Smetana kravská sladká 35%
cukr podle chuti Cukr bílý
kousek kousek másla - nemusí být Máslo kravské

Pro výpočet se použijí pouze suroviny se zadaným množstvím.