Nutriční hodnoty (Polentový nákyp se zeleninou a sýrovou čepicí)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 3 236 kJ / 773 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 41,15 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 31,88 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 9,27 g |
Tuky | 21,20 g |
– nasycené | 10,60 g |
– nenasycené | 7,75 g |
–– mononenasycené | 6,29 g |
–– polynenasycené | 1,46 g |
––– omega 3 | 0,08 g |
Vláknina | 9,83 g |
Cholesterol | 317 mg |
Sodík | 433 mg |
Sůl | 1,62 g |
Sacharidy | 99,87 g |
– cukry | 35,12 g |
––– laktóza | 16,20 g |
Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
---|---|---|
olivový olej | Olej olivový | |
2 2 jarní cibulky i s natí | Cibulka jarní čerstvá | |
1 1 střední mrkev | Mrkev čerstvá | 50 g |
1/2 1/2 cukety | Cuketa čerstvá | 50 g |
3 3 rajčata | Rajče červené čerstvé | 180 g |
sůl | Sůl mořská | |
pepř | Pepř černý | |
kurkuma | Kurkuma mletá | |
300 ml 300 ml mléka | Mléko kravské polotučné 1,5% | 300 ml |
6 lžic 6 lžic instantní polenty | Polenta | 90 g |
sušená pažitka | Pažitka čerstvá | |
1 1 velké vejce | Vejce slepičí | 70 g |
50 g 50 g strouhané mozzarelly | Mozzarella kravská | 50 g |