Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Nutriční hodnoty (Polentový nákyp se zeleninou a sýrovou čepicí)

Celý recept

Hodnoty jsou přibližné

Energie3 236 kJ /
773 kcal
Bílkoviny41,15 g
– z toho živočišné bílkoviny31,88 g
– z toho rostlinné bílkoviny9,27 g
Tuky21,20 g
– nasycené10,60 g
– nenasycené7,75 g
–– mononenasycené6,29 g
–– polynenasycené1,46 g
––– omega 30,08 g
Vláknina9,83 g
Cholesterol 317 mg
Sodík 433 mg
Sůl1,62 g
Sacharidy99,87 g
– cukry35,12 g
––– laktóza16,20 g
Zapsaná surovina v receptu Surovina pro výpočet Množství
olivový olej Olej olivový
2 2 jarní cibulky i s natí Cibulka jarní čerstvá
1 1 střední mrkev Mrkev čerstvá 50 g
1/2 1/2 cukety Cuketa čerstvá 50 g
3 3 rajčata Rajče červené čerstvé 180 g
sůl Sůl mořská
pepř Pepř černý
kurkuma Kurkuma mletá
300 ml 300 ml mléka Mléko kravské polotučné 1,5% 300 ml
6 lžic 6 lžic instantní polenty Polenta 90 g
sušená pažitka Pažitka čerstvá
1 1 velké vejce Vejce slepičí 70 g
50 g 50 g strouhané mozzarelly Mozzarella kravská 50 g

Pro výpočet se použijí pouze suroviny se zadaným množstvím.