Nutriční hodnoty (Čokoládová plnka do buchiet-podrobný postup)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 217 kJ / 52 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 0,06 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 0,00 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 0,06 g |
Tuky | 0,05 g |
– nasycené | 0,03 g |
– nenasycené | 0,02 g |
–– mononenasycené | 0,00 g |
–– polynenasycené | 0,02 g |
––– omega 3 | 0,00 g |
Vláknina | 0,15 g |
Cholesterol | 0 mg |
Sodík | 1 mg |
Sůl | 0,00 g |
Sacharidy | 12,75 g |
– cukry | 0,00 g |
––– laktóza | 0,00 g |
Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
---|---|---|
100 g 100 g čokolády(mlečna nebo hořká,může být i s oříšky) | ||
70-100 ml 70-100 ml šlehačky(podle čokolády) | ||
3 3 vanilkové cukry | Cukr vanilkový | |
15 g 15 g vanilkového pudinku | Puding v prášku | 15 g |