Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Nutriční hodnoty (Čokoládová plnka do buchiet-podrobný postup)

Celý recept

Hodnoty jsou přibližné

Energie217 kJ /
52 kcal
Bílkoviny0,06 g
– z toho živočišné bílkoviny0,00 g
– z toho rostlinné bílkoviny0,06 g
Tuky0,05 g
– nasycené0,03 g
– nenasycené0,02 g
–– mononenasycené0,00 g
–– polynenasycené0,02 g
––– omega 30,00 g
Vláknina0,15 g
Cholesterol 0 mg
Sodík 1 mg
Sůl0,00 g
Sacharidy12,75 g
– cukry0,00 g
––– laktóza0,00 g
Zapsaná surovina v receptu Surovina pro výpočet Množství
100 g 100 g čokolády(mlečna nebo hořká,může být i s oříšky)
70-100 ml 70-100 ml šlehačky(podle čokolády)
3 3 vanilkové cukry Cukr vanilkový
15 g 15 g vanilkového pudinku Puding v prášku 15 g

Pro výpočet se použijí pouze suroviny se zadaným množstvím.