Nutriční hodnoty (Závin s hokkaido-jablečnou náplní)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 12 405 kJ / 2 965 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 30,85 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 0,01 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 30,84 g |
Tuky | 119,54 g |
– nasycené | 54,60 g |
– nenasycené | 62,78 g |
–– mononenasycené | 21,30 g |
–– polynenasycené | 41,48 g |
––– omega 3 | 0,18 g |
Vláknina | 55,84 g |
Cholesterol | 5 mg |
Sodík | 261 mg |
Sůl | 0,40 g |
Sacharidy | 414,20 g |
– cukry | 261,30 g |
––– laktóza | 0,02 g |
Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
---|---|---|
400 g 400 g listového těsta | Listové těsto | 400 g |
300 g 300 g na hrubých slzičkách nastrouhané dýně Hokkaido | Dýně Hokkaidó čerstvá | 300 g |
500 g 500 g na hrubých slzičkách nastrouhaných jablek | Jablko čerstvé | 500 g |
1 šálek 1 šálek rozinek | Rozinky | 250 g |
¾ š álku álku slunečnicových semínek | Slunečnicová semínka loupaná | |
1 sáček 1 sáček vanilkového cukru | Cukr vanilkový | 8 g |
2 lžičky 2 lžičky skořice | Skořice ceylonská | 16 g |
z 1 1 citronu nastrouhaná kůra | Citrón čerstvý | 90 g |
2 2 cm plátek másla na potření upečeného závinu | Máslo kravské | 2 g |
hladká mouka na posypání pracovní plochy | Mouka pšeničná hladká | |
pečící papír | ||
1 šálek 1 šálek = 200 ml |