Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Nutriční hodnoty (Zapečená domácí vinná klobása)

Celý recept

Hodnoty jsou přibližné

Energie8 301 kJ /
1 984 kcal
Bílkoviny180,70 g
– z toho živočišné bílkoviny169,50 g
– z toho rostlinné bílkoviny11,20 g
Tuky121,80 g
– nasycené65,87 g
– nenasycené50,58 g
–– mononenasycené24,15 g
–– polynenasycené26,43 g
––– omega 30,10 g
Vláknina18,50 g
Cholesterol 575 mg
Sodík 4,38 g
Sůl10,50 g
Sacharidy32,00 g
– cukry3,20 g
––– laktóza0,00 g
Zapsaná surovina v receptu Surovina pro výpočet Množství
500 g 500 g vepřového plecka Vepřová plec 500 g
500 g 500 g domácí vinné klobásy Klobása vinná 500 g
2-3 2-3 pórky Pórek čerstvý
400 g 400 g žampionů Žampion čerstvý 400 g
rajčatová omáčka (sugo) nebo i kečup Protlak rajčatový
sůl Sůl mořská
mletý pepř Pepř černý mletý
strouhaný tvrdý sýr Sýr kravský tvrdý 30%

Pro výpočet se použijí pouze suroviny se zadaným množstvím.