Nutriční hodnoty (Zapečená domácí vinná klobása)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 8 301 kJ / 1 984 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 180,70 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 169,50 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 11,20 g |
Tuky | 121,80 g |
– nasycené | 65,87 g |
– nenasycené | 50,58 g |
–– mononenasycené | 24,15 g |
–– polynenasycené | 26,43 g |
––– omega 3 | 0,10 g |
Vláknina | 18,50 g |
Cholesterol | 575 mg |
Sodík | 4,38 g |
Sůl | 10,50 g |
Sacharidy | 32,00 g |
– cukry | 3,20 g |
––– laktóza | 0,00 g |
Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
---|---|---|
500 g 500 g vepřového plecka | Vepřová plec | 500 g |
500 g 500 g domácí vinné klobásy | Klobása vinná | 500 g |
2-3 2-3 pórky | Pórek čerstvý | |
400 g 400 g žampionů | Žampion čerstvý | 400 g |
rajčatová omáčka (sugo) nebo i kečup | Protlak rajčatový | |
sůl | Sůl mořská | |
mletý pepř | Pepř černý mletý | |
strouhaný tvrdý sýr | Sýr kravský tvrdý 30% |