Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Nutriční hodnoty ("Zelník" s mletým masem na plechu)

Celý recept

Hodnoty jsou přibližné

Porce 4

Energie9 045 kJ /
2 162 kcal
Bílkoviny116,92 g
– z toho živočišné bílkoviny80,16 g
– z toho rostlinné bílkoviny36,76 g
Tuky71,90 g
– nasycené17,58 g
– nenasycené39,69 g
–– mononenasycené30,34 g
–– polynenasycené9,35 g
––– omega 31,16 g
Vláknina28,29 g
Cholesterol 709 mg
Sodík 5,40 g
Sůl13,83 g
Sacharidy249,15 g
– cukry44,17 g
––– laktóza12,25 g
Zapsaná surovina v receptu Surovina pro výpočet Množství
200 g 200 g mletého vepřového masa Vepřová plec 200 g
1 1 větší brambor Brambor zimní 50 g
500 g 500 g kysaného zelí Zelí bílé kvašené 500 g
1 lžíce 1 lžíce oleje Olej řepkový 11 ml
2 2 vejce Vejce slepičí 140 g
3 stroužky 3 stroužky česneku Česnek čerstvý 21 g
2 2 jarní cibulky Cibulka jarní čerstvá
1 lžíce 1 lžíce sušené cibule Cibule sušená 15 g
1 hrnek 1 hrnek polohrubé mouky Mouka pšeničná polohrubá 250 g
1 hrnek 1 hrnek mléka Mléko kravské polotučné 1,5% 250 ml
1 1 prášek do pečiva Kypřící prášek 12 g
mletý kmín Kmín mletý
majoránka (nebo oregano) Majoránka sušená
sůl Sůl mořská
mletý pepř Pepř černý mletý
oblíbené bylinky (nebo koření na pizzu) Petržel nať čerstvá
100 g 100 g uzeného bůčku na posypání (nebo anglické slaniny) Vepřový bok uzený 100 g

Pro výpočet se použijí pouze suroviny se zadaným množstvím.