Nutriční hodnoty (Těstoviny s italskou klobásou a s paprikami)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 8
Energie | 21 356 kJ / 5 104 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 273,24 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 201,01 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 72,23 g |
Tuky | 245,36 g |
– nasycené | 110,87 g |
– nenasycené | 99,30 g |
–– mononenasycené | 72,25 g |
–– polynenasycené | 27,05 g |
––– omega 3 | 1,35 g |
Vláknina | 35,32 g |
Cholesterol | 785 mg |
Sodík | 10,84 g |
Sůl | 25,50 g |
Sacharidy | 434,67 g |
– cukry | 57,76 g |
––– laktóza | 7,52 g |
Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
---|---|---|
900 g 900 g syrove italske klobasy (mirne nebo palive) | Klobása | 900 g |
50 ml 50 ml olivoveho oleje | Olej olivový | 50 ml |
2 2 stredne velke zlute papriky | Paprika žlutá čerstvá | 300 g |
2 2 stredne velke cervene papriky | Paprika červená čerstvá | 300 g |
4 strouzky 4 strouzky cesneku (rozdrceneho) | Česnek čerstvý | 28 g |
450 g 450 g testovin (rigatoni) | Těstoviny pšeničné | 450 g |
2 2 polevkove lzice masla | Máslo kravské | 2 g |
1 1 kavovou lzicku cili vlocek | Vločky ovesné | |
1 hrnecek 1 hrnecek (250 ml) cerstve nastrouhaneho Parmesanu | Parmezán | 250 g |
1/4 hrnecku 1/4 hrnecku (50 ml) cerstve bazalky | Bazalka čerstvá | 62.5 g |
1/4 hrnecku 1/4 hrnecku (50 ml) cerstve petrzelky | Petržel nať čerstvá | 62.5 g |
podle chuti pepr | Pepř černý |