Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Nutriční hodnoty (Zeleninový "tatarák")

Celý recept

Hodnoty jsou přibližné

Porce 1

Energie4 096 kJ /
979 kcal
Bílkoviny55,73 g
– z toho živočišné bílkoviny45,00 g
– z toho rostlinné bílkoviny10,73 g
Tuky53,64 g
– nasycené20,04 g
– nenasycené31,95 g
–– mononenasycené24,26 g
–– polynenasycené7,69 g
––– omega 31,87 g
Vláknina26,43 g
Cholesterol 120 mg
Sodík 2,46 g
Sůl6,07 g
Sacharidy61,62 g
– cukry28,85 g
––– laktóza13,00 g
Zapsaná surovina v receptu Surovina pro výpočet Množství
100 g 100 g cibule Cibule čerstvá 100 g
20 ml 20 ml oleje Olej řepkový 20 ml
20 ml 20 ml worcesteru Worcestrová omáčka
100 g 100 g mrkve Mrkev čerstvá 100 g
50 g 50 g celeru Celer bulva čerstvá 50 g
50 g 50 g petržele Petržel kořenová čerstvá 50 g
80 g 80 g cukety Cuketa čerstvá 80 g
1 palička 1 palička česneku Česnek čerstvý 80 g
petrželová nať Petržel nať čerstvá
celerová nať Petržel nať čerstvá
libeček Libeček čerstvý
2 lžičky 2 lžičky dijonské hořčice Hořčice dijonská 12 g
5 lžic 5 lžic rajčatové šťávy.
200 g 200 g nastrouhaného sýru Sýr kravský tvrdý 30% 200 g
sůl Sůl mořská
mletý pepř Pepř černý mletý
žloutky (počet dle počtu misek) Vaječný žloutek

Pro výpočet se použijí pouze suroviny se zadaným množstvím.