Nutriční hodnoty (Zeleninový "tatarák")
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 1
Energie | 4 096 kJ / 979 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 55,73 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 45,00 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 10,73 g |
Tuky | 53,64 g |
– nasycené | 20,04 g |
– nenasycené | 31,95 g |
–– mononenasycené | 24,26 g |
–– polynenasycené | 7,69 g |
––– omega 3 | 1,87 g |
Vláknina | 26,43 g |
Cholesterol | 120 mg |
Sodík | 2,46 g |
Sůl | 6,07 g |
Sacharidy | 61,62 g |
– cukry | 28,85 g |
––– laktóza | 13,00 g |
Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
---|---|---|
100 g 100 g cibule | Cibule čerstvá | 100 g |
20 ml 20 ml oleje | Olej řepkový | 20 ml |
20 ml 20 ml worcesteru | Worcestrová omáčka | |
100 g 100 g mrkve | Mrkev čerstvá | 100 g |
50 g 50 g celeru | Celer bulva čerstvá | 50 g |
50 g 50 g petržele | Petržel kořenová čerstvá | 50 g |
80 g 80 g cukety | Cuketa čerstvá | 80 g |
1 palička 1 palička česneku | Česnek čerstvý | 80 g |
petrželová nať | Petržel nať čerstvá | |
celerová nať | Petržel nať čerstvá | |
libeček | Libeček čerstvý | |
2 lžičky 2 lžičky dijonské hořčice | Hořčice dijonská | 12 g |
5 lžic 5 lžic rajčatové šťávy. | ||
200 g 200 g nastrouhaného sýru | Sýr kravský tvrdý 30% | 200 g |
sůl | Sůl mořská | |
mletý pepř | Pepř černý mletý | |
žloutky (počet dle počtu misek) | Vaječný žloutek |