Nutriční hodnoty (Hovězí ragú s bucatini)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 7 511 kJ / 1 795 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 133,40 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 132,00 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 1,40 g |
Tuky | 120,20 g |
– nasycené | 54,04 g |
– nenasycené | 24,14 g |
–– mononenasycené | 21,02 g |
–– polynenasycené | 3,12 g |
––– omega 3 | 0,60 g |
Vláknina | 2,90 g |
Cholesterol | 270 mg |
Sodík | 416 mg |
Sůl | 0,80 g |
Sacharidy | 12,00 g |
– cukry | 4,80 g |
––– laktóza | 0,00 g |
Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
---|---|---|
600 g 600 g hovězího krku | Hovězí krkovice | 600 g |
půl půl celeru | Celer bulva čerstvá | |
2 2 mrkve | Mrkev čerstvá | 100 g |
cibule | Cibule čerstvá | |
sádlo | Sádlo vepřové | |
200 ml 200 ml červeného vína | Víno červené suché | 200 ml |
plechovka plechovka krájených rajčat | Rajče červené čerstvé | |
stroužek stroužek česneku | Česnek čerstvý | |
hovězí vývar | Vývar hovězí | |
bazalka | Bazalka čerstvá | |
sůl | Sůl mořská | |
mletý pepř | Pepř černý mletý | |
strouhaný Gran Moravia | Parmezán |