Nutriční hodnoty (Halušky s brynzou pro Dášenku)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 4
Energie | 17 458 kJ / 4 173 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 100,42 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 60,42 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 40,00 g |
Tuky | 276,58 g |
– nasycené | 142,17 g |
– nenasycené | 127,92 g |
–– mononenasycené | 108,58 g |
–– polynenasycené | 19,33 g |
––– omega 3 | 1,58 g |
Vláknina | 24,00 g |
Cholesterol | 303 mg |
Sodík | 6,27 g |
Sůl | 15,83 g |
Sacharidy | 308,42 g |
– cukry | 16,67 g |
––– laktóza | 4,17 g |
Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
---|---|---|
750 g 750 g brambor | Brambor zimní | 750 g |
250 g 250 g polohrubé mouky (podle potřeby) | Mouka pšeničná polohrubá | 250 g |
sůl | Sůl mořská | |
250 g 250 g brynzy (podle chuti) | Brynza | 250 g |
250 g 250 g uzené slaniny | Špek | 250 g |