Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Nutriční hodnoty (Vietnamské sladké koule Bánh Rán)

Celý recept

Hodnoty jsou přibližné

Energie11 788 kJ /
2 817 kcal
Bílkoviny55,60 g
– z toho živočišné bílkoviny0,00 g
– z toho rostlinné bílkoviny55,60 g
Tuky65,71 g
– nasycené48,94 g
– nenasycené14,24 g
–– mononenasycené9,75 g
–– polynenasycené4,49 g
––– omega 30,90 g
Vláknina43,35 g
Cholesterol 0 mg
Sodík 3,08 g
Sůl7,58 g
Sacharidy479,25 g
– cukry312,15 g
––– laktóza0,00 g
Zapsaná surovina v receptu Surovina pro výpočet Množství
250 ml 250 ml mouky z lepivé rýže ( glutinous rice flour) Mouka pšeničná hladká
2 lžíce 2 lžíce rýžové mouky Mouka rýžová hladká 30 g
50 g 50 g instantní bramborové kaše Kaše bramborová instantní 50 g
4 lžíce 4 lžíce moučkového cukru Cukr bílý 100 g
1/2 lžíce 1/2 lžíce soli Sůl mořská 7.5 g
200 ml 200 ml vody teplé 50°C. Voda 200 ml
200 g 200 g loupané žluté mungo fazole Mungo 200 g
8 lžic 8 lžic moučkového cukru Cukr bílý 200 g
1 lžíce 1 lžíce oleje (dávám kokosový) Olej řepkový 11 ml
5 lžic 5 lžic strouhaného kokosu Kokos strouhaný 75 g
Olej na smažení, sezam nebo vanilkový cukr na obalení. Sezam loupaný

Pro výpočet se použijí pouze suroviny se zadaným množstvím.