Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Nutriční hodnoty (Jablečno-mrkvový moučník s ořechy a krémem)

Celý recept

Hodnoty jsou přibližné

Porce 1

Energie25 954 kJ /
6 203 kcal
Bílkoviny144,24 g
– z toho živočišné bílkoviny96,44 g
– z toho rostlinné bílkoviny47,80 g
Tuky442,10 g
– nasycené112,54 g
– nenasycené294,39 g
–– mononenasycené178,75 g
–– polynenasycené115,65 g
––– omega 326,70 g
Vláknina31,62 g
Cholesterol 1,20 g
Sodík 882 mg
Sůl1,99 g
Sacharidy396,00 g
– cukry194,20 g
––– laktóza38,20 g
Zapsaná surovina v receptu Surovina pro výpočet Množství
180 g 180 g jemně strouhané mrkve Mrkev čerstvá 180 g
3 3 větší strouhaná jablka Jablko čerstvé 450 g
3 3 vejce Vejce slepičí 210 g
250 g 250 g polohrubé mouky Mouka pšeničná polohrubá 250 g
100 g 100 g cukru krupice Cukr bílý 100 g
60 g 60 g ořechů jemně pomletých Vlašské ořechy 60 g
60 g 60 g ořechů nasekaných nahrubo Vlašské ořechy 60 g
200 ml 200 ml oleje Olej řepkový 200 ml
1 1 citronový cukr Cukr citronový
1 1 kypřicí prášek do pečiva Kypřící prášek
1 hrst 1 hrst brusinek Brusinky zavařené
2 vaničky 2 vaničky tvarohu Tvaroh polotučný 500 g
400 g 400 g zakysané smetany Smetana kravská zakysaná 12% 400 ml
200 ml 200 ml šlehačky 33% Šlehačka 35% 200 ml
1 1 citronový cukr Cukr citronový
cukr na doslazení (dle chuti) Cukr bílý
2 2 ztužovače v prášku Dr. Oetker Ztužovač šlehačky
1 1 želatina v prášku Dr. Oetker Želatina vepřová

Pro výpočet se použijí pouze suroviny se zadaným množstvím.