Nutriční hodnoty (Zapékané noky s balkánskonivovou zálivkou)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 1 247 kJ / 298 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 7,22 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 5,32 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 1,90 g |
Tuky | 21,46 g |
– nasycené | 13,57 g |
– nenasycené | 6,68 g |
–– mononenasycené | 5,90 g |
–– polynenasycené | 0,78 g |
––– omega 3 | 0,19 g |
Vláknina | 2,48 g |
Cholesterol | 68 mg |
Sodík | 84 mg |
Sůl | 0,19 g |
Sacharidy | 17,77 g |
– cukry | 16,22 g |
––– laktóza | 7,22 g |
Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
---|---|---|
bramborové noky na pokrytí dna misky | Noky | |
1/2 1/2 rajčete | Rajče červené čerstvé | 30 g |
1/2 1/2 kapie | Paprika červená čerstvá | 125 g |
190 g 190 g smetany na vaření | Smetana kravská sladká 12% | 190 ml |
2 PL 2 PL pomazánky z Balkánského sýra a Nivy (odkaz v POZN.) | Sýr balkánský (50% t. v s.) |