Nutriční hodnoty (Bezlepková perníkovo - cuketová bábovka s povidly)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 22 129 kJ / 5 289 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 79,85 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 34,72 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 45,13 g |
Tuky | 346,99 g |
– nasycené | 34,31 g |
– nenasycené | 289,65 g |
–– mononenasycené | 204,43 g |
–– polynenasycené | 85,23 g |
––– omega 3 | 25,01 g |
Vláknina | 21,70 g |
Cholesterol | 1,04 g |
Sodík | 421 mg |
Sůl | 0,84 g |
Sacharidy | 450,80 g |
– cukry | 211,00 g |
––– laktóza | 0,00 g |
Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
---|---|---|
300 g 300 g BL mouka | Mouka pšeničná hladká | 300 g |
150 g 150 g cukru krupice | Cukr bílý | 150 g |
5 PL 5 PL javorového sirupu | Sirup javorový | 75 ml |
4 4 vejce | Vejce slepičí | 280 g |
3 dcl 3 dcl oleje | Olej řepkový | 300 ml |
cca 500 g 500 g lehce vymačkané cukety, nastrouhané na jemno | ||
2 PL 2 PL kakaa | Kakao prášek | 50 g |
1/2 PL 1/2 PL skořice | Skořice ceylonská | 7.5 g |
1 1 prášek do perníku | Kypřící prášek do perníku bez fosfátů | |
1 ČL 1 ČL koření do perníku | Perníkové koření | 10 g |
špetka špetka soli | Sůl mořská | |
švestková povidla | Povidla |